Vrhunski smestaj

Dom za stare Senjacki kutak luksuzno je opremljen.Sve prostorije prilagodjene su i pokretnim i nepokretnim korisnicima.Prostor je klimatizovan a sobe su opremljene led televizorima.Sav namestaj je vrhunskog kvaliteta i omogucava korisnicima naseg starackog doma pun komfor.

Dnevni boravak doma za stare Senjacki kutak opremljen je po najvisim standardima.Udobna kozna garnitura i fotelje cine dnevni boravak nasih korisnika savrsenim.Oba dnevna boravka opremljena su led televizorima i svom pratecom opremom za zabavu korisnika.

Usluge lekara

Korisnicima doma za stare Senjacki kutak obezbedjene su redovne posete lekara opste prakse.Po potrebi i zelji korisnika organizuju se posete lekara razlicitih specijalnosti.

Stručna medicinska pomoć

Korisnicima doma za stare Senjacki kutak dostupne su sve vrste medicinskih usluga kao i komplatna nega i pomoc.Nas struicni tim cine lekar,glavna medicinska sestra,socijalni radnik,pedagog,medicinska sestre,negovateljice,servirka i higijenicarke.U nasem domu za stare obezbedjujemo
-redovne posete lekara opste prakse
-po potrebi i po zelji korisnika organizuju se sve vrste specijalistickih pregleda(neuropsihijatar,neurolog,kardiolog,endokrinolog,stomatolog...)
-po zelji korisnika usluge fizioterapeuta
-medicinska nega 24 sata
-svakodnevno merenje pritiska,puls,secera,temperature
-davanje svih vrsta terapije
-sve vrste labaratorijskih analiza po zelji i potrebi korisnika
-kupanje,brijanje sisanje,secenje noktiju
-pomoc pri svakodnevnom funkcionisanju

Prilagodjena ishrana

Ishrana je prilagodjena zdravstvenom stanju svakog korisnika.Po savetu nutricioniste spremaju se svezi i zdravi obroci.Za korisnike sa posebnim dijetetskim rezimom obroci se pripremaju posebno.Obroci u nasem domu za stare podeljeni su na tri glavna obroka i dve uzine.

Društveni život

Za drustveni zivot korisnika zaduzen je nas socijalni radnik.Svakodnevni razgovori sa korisnicima,zajednicka druzenja,igranje drustvenih igara,citanje. Posebna paznja se poklanja dnevnim aktivnostima korisnika da bi se sto lakse prilagodili i da bi se osecali kao kod kuce

Usluge socijalnog radnika

Za drustveni zivot u domu za stare Senjacki kutak zaduzen je nas socijalni radnik.Pored svakodnevnog kontakta sa porodicom korisnika i srodnicima socijalni radnik je zaduzen za
-individualni i grupni razgovori sa korisnicima
-drustvene igre sa korisnicima
-kvizovi
-karaoke
-knizevne veceri
-muzicke veceri
-gostujuce pozoriste
-deciji nastupi
-obelezavanje praznika
-proslava rodjendana

Dom za Stare Senjački kutak

Ulica Kablarska 14, Beograd

email: senjackikutak@gmail.com

tel. 00 381 11 369 20 10

mob: 00 381 69 180 31 81

mob: 00 381 69 100 79 72

Licencirani objekat

Dom za stare "Senjački kutak"

zaveden je pod brojem 0269